Moving 4 you
verhuizen zonder zorgen 

Particulier Verhuizen
Verhuizen is een zware en tijdrovende bezigheid. Daarom zijn wij er om u te helpen. In onze vrachtwagens is alles aanwezig voor een complete verhuizing. Hierbij kunt u denken aan dekens, rolcontainers, steekwagens, seal rollen, spanbanden en dergelijke. Als u zelf uw inboedel in wilt pakken, krijgt u verhuisdozen van ons te leen, dit natuurlijk op onze kosten.

Wij kunnen voor u:

  • onze verhuisdeskundige maakt na zijn bezoek direct een heldere offerte
  • u kunt gebruik maken van onze inpakservice
  • (De)monteren van al uw goederen/meubels die niet door raam of deur passen, of u liever uit elkaar naar buiten ziet gaan i.v.m kwetsbaarheid (denk hierbij ook aan uw lampen die u bijvoorbeeld nog heeft hangen)
  • Een verhuislift inschakelen behoort tot de mogelijkheden
  • In het verhuizen van kostbaarheden zoals muziekinstrumenten, antiek en computers hebben we een reputatie hoog te houden
  • Wij beschikken over een schoonmaakservice waarbij we uw oude woonadres schoon opleveren voor de nieuwe bewoners en eventueel uw nieuwe woonadres schoon opleveren voordat de inboedel erin gaat.
  • Uw bezittingen zijn tijdens de verhuizing verzekerd
  • Natuurlijk bent u verzekerd van gemotiveerd & deskundig personeel
  • Ook behoort tot de mogelijkheden om verhuizers per uur in te schakelen vraag hiervoor na de mogelijkhedenSenioren Verhuizing

moving 4 you  is de laatste jaren steeds meer gaan toeleggen op seniorenverhuizingen. Door de vergrijzing in Nederland wordt dit een groeiende doelgroep voor moving 4 you . Wij hebben gemerkt dat deze doelgroep ook net wat meer zorg en aandacht vergt.

Verhuizen op oudere leeftijd is voor veel ouderen vaak niet makkelijk. Toch is voor veel senioren op een gegeven moment onvoorkombaar om te moeten verhuizen naar een aanleunwoning of een zorgcentrum. Behalve dat het een moeilijke periode is voor de ouders, is het ook een emotioneel moment voor de kinderen wanneer het ouderlijk huis verdwijnt. moving 4 you wil graag dit process op professionele en onbezorgde wijze laten verlopen. Een luisterend oor en aandacht spelen daarbij een belangrijke rol.

Ook heeft moving 4 you extra diensten voor seniorenverhuizingen, zoals het ophangen van schilderijen, lampen en gordijnen en het op zijn plaats zetten van uw meubelen tot het volledige organiseren van de gehele verhuizing met in- en uitpakken, administratieservice en schoonmaakservice.
Zakelijk Verhuizen

Als u zakelijk gaat verhuizen verzorgen wij natuurlijk ook complete of gedeeltelijke bedrijfsverhuizingen. U kunt de gehele verhuizing aan ons overlaten of u kunt kosten besparen door uw eigen personeel in te zetten.

Bedrijfsverhuizingen vragen om specifieke kennis en een professionele aanpak. moving 4 you heeft ervaring in het uitvoeren van diverse bedrijfsverhuizingen. Van elk project wordt een projectplanning gemaakt zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. moving 4 you zorgt ervoor dat de verhuizing volgens een strakke planning verloopt. Er gaat zo min mogelijk kostbare werktijd van uw medewerkers verloren.

Om een vlot verloop van de verhuizing mogelijk te maken, de inventaris schadevrij over te brengen en in het kader van de ARBO-eisen maakt moving 4 you gebruik van moderne doelmatige hulpmiddelen zoals verhuisliften, diverse soorten rolcontainers, meubelrollers, computerboxen en archiefkarren.

Van de interne verhuizing van enkele werkplekken tot een complete bedrijfsverhuizing, moving 4 you  zorgt voor een perfecte uitvoering.


Emigreren

Voor iedereen die zorgeloos wil verhuizen biedt moving 4 you diverse services om internationaal te verhuizen naar het buitenland binnen en buiten de EU. Wij voeren verhuizingen uit voor particulieren en voor het bedrijfsleven.

Verhuizen is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis, zeker als u gaat verhuizen naar het buitenland. Daarom nemen wij tijdens een bezoek bij u thuis uitgebreid de tijd om uw verwachtingen rond de verhuizing goed te inventariseren en u goed te informeren over het proces van verhuizen naar het buitenland. Vervolgens ontvangt u van ons een passende offerte. Daarna staat niets een zorgeloze verhuizing meer in de weg!


Begeleiding

Wij begeleiden uw verhuizing naar het buitenland van deur tot deur. Daarom heeft u bij moving 4 you altijd uw eigen verhuiscoördinator waar u met al uw vragen terecht kunt. Deze persoon is volledig op de hoogte van de gemaakte afspraken, weet welke service u verwacht en zorgt ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt, waar uw bestemming zich ook bevindt!


 

 opslagruimte

 In onze geconditioneerde en beveiligde opslag kunt u uw inboedel gedurende korte- of langere tijd stallen tegen aantrekkelijke tarieven. Onze opslagruimtes voldoen aan alle eisen voor korte- of langdurige opslag.

De kosten voor opslag zijn afhankelijk van de duur waarvoor u de opslag nodig heeft. Indien u inboedel opslag nodig heeft in combinatie met een door ons uit te voeren verhuizing rekenen wij Speciale Tarieven.

 

 

Woningontruiming/ boedelontruiming

 

 

Bij een woningontruiming zijn er omstandigheden waarbij u zelf niet in staat bent tot ontruiming of het bezemschoon opleveren van een woning. Vaak is dat het geval als u er door herinneringen teveel emotioneel bij betrokken bent. Een woningontruiming / boedelontruiming  komt nooit op een gelegen moment.  Het ontruimen van een inboedel wordt steeds vaker uit handen gegeven , een woning ontruimen is ook niet iets wat een ieder dagelijks doet. Woningontruiming is een vak. Het leeg halen van een huis vergt een behoorlijke organisatie en planning en kost veel tijd en fysieke inspanning.

 

 

Meest voorkomende redenen van een ontruiming zijn overlijden, verhuizen naar een verpleeghuis, emigratie, samenwoning, trouwen, echtscheiding, of faillissement.

 

 

 

 

 

 

Voor uw gemak bieden we ook de mogelijkheid om via de site een offerte aan te vragen.

Wilt u meer informatie over onze diensten en prijzen, dan kunt u ons altijd bellen. Ook op zaterdag!

 

 

 

 

 

 

 

 
Kaart
E-mail
Info