Moving 4 you
verhuizen zonder zorgen 

Verhuisdozen service

Wanneer u kiest voor moving 4 you dan kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisdozen service. Deze verhuisdozen worden thuis bezorgt enkele weken voor een verhuizing plaats vindt. Na de verhuizing komen wij deze verhuisdozen weer ophalen. U bent zo dus voorzien van stevige professionele verhuisdozen en u hoeft hier niet eens de deur voor uit.

Wat voor soort dozen zijn dit?

Onze verhuisdozen zijn voorzien van een dubbele bodem. Dit houd in dat de bodem extra naar binnen wordt gevouwen en dicht geklemd in gebruik genomen kunt worden. Deze dozen zijn ideaal voor zwaardere spullen zoals boeken bijvoorbeeld. Deze dozen kunnen een gewicht van ongeveer 25 kg aan.

Mag ik de verhuisdozen houden?

De bedoeling is dat de verhuisdozen enkel in bruikleen zijn. Na de verhuizing zullen we een afspraak met u maken om de dozen weer op te halen. Er is wel de mogelijkheid de verhuisdozen te kopen. Dit voor €1,50 per stukInpakservice

Zelf inpakken of laten inpakken?


Het voorkomen van schade is een belangrijk onderdeel van uw verhuizing. De verhuizers van moving 4 you zijn bekwaam in het zorgvuldig inpakken van uw kostbare spullen. Zorgvuldig inpakken, of láten inpakken, is dan ook een goed begin van een schadevrije verhuizing. U kunt bovendien benodigde materialen in bruikleen nemen of tegen een scherpe prijs overnemen . Denk bijvoorbeeld aan stevige verhuisdozen, sealfolie, schilderij covers etc.


Laten inpakken:

Als u wel controle wilt houden over uw verhuizing, maar niet zelf alles wilt inpakken, biedt moving 4 you uitkomst. Onze inpakkers gebruiken de beste materialen om uw eigendommen snel en schadevrij te verhuizen. U bepaalt zelf of alles wordt ingepakt of bijvoorbeeld enkel boeken en glaswerk. Eenmaal op het nieuwe adres kunt u alles laten uitpakken en in de kasten laten plaatsen. De gebruikte materialen worden dan direct opgeruimd. U kunt natuurlijk ook zelf alles een plek geven in uw nieuwe huis. Moving 4 you haalt dan op een afgesproken datum de verhuismaterialen weer op.Handyman service

 

De verhuizers van moving 4 you zijn niet alleen verhuiskundig, maar ook erg handig. Als een verhuizing is voltooid zijn er vaak nog duizend-en-één klussen te doen die veel tijd, energie, deskundigheid en handigheid vragen. U kunt bij ons terecht voor een groot deel van deze klussen.

Inbegrepen in onze handyman service is onder andere:

  • ophangen en aansluiten van lampen
  • ophangen schilderijen, wanddecoraties etc.
  • aansluiten van apparatuur
  • (De)montage van nieuwe meubels
  • kleine reparaties
  • Eventueel schilderwerk (van te voren aanvragen
  • Verwijderen oud tapijt, ondervloeren, vloeren

 

 

 

 

 

Schoonmaakservice

 

moving 4 you levert ook een schoonmaakservice. Wij begrijpen dat wanneer u uw oude woonadres verlaat u geen tijd heeft om de woning schoon op te leveren. Ook deze zorgen neemt moving 4 you voor u uit handen.
De schoonmaakservice houdt in dat uw oude of nieuwe woonadres zodanig schoon wordt gemaakt, dat deze probleemloos opgeleverd kan worden.

U kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Schoon opleveren oud woonadres
  • Schoon opleveren nieuw woonadres
  • Schoon opleveren oud en nieuw woonadres

 

 

 

 

 

neem vrijblijvend contact op voor een offerte voor een van onze services

 
Kaart
E-mail
Info